Mechanikai alkatrész, műszerdoboz, műszer előlap gyártás

mechanikai alkatrész gyártás
A beültetett elektronikai áramköröket a legritkább esetben használják fel önmagukban, általában egy műszerdobozba kerülnek beszerelésre, vagy egy díszelőlappal egészítik ki őket. Cégünk mind az előlapok, komplett dobozok illetve egyedi mechanikai tartóelemek legyártását is vállalja.

CAD modellezés: Cégünk a legkorszerűbb CAD rendszerek alkalmazásával képes az Ön terveit a virtuális térben megvalósítani a tényleges gyártás megkezdése előtt.

Mechanikai gyártás: Munkálatainkhoz CNC megmunkálóközpontokat használunk. A számítógép vezérlésű marógép az előzetes CAD modellek alapján nagy pontosságú munkadarabokat eredményez.
Megmunkálható alapanyagok: alumínium, réz, plexi, különböző műanyagok.

prototípus műszerdoboz
Prototípusgyártás: Lehetőség van egyedi alkatrészek kis sorozatú gyártására. A képen látható a kiinduló CAD modell, az azt követő megmunkált alumínium mesterdarab, mely az öntőszerszám elkészítéséhez szükséges. Ezután van lehetőség elkészíteni a poliuretán öntvényeket.

3D Nyomtatás: Prototípusgyártás esetén egyre népszerűbbek a 3D nyomtatási technikák. Cégünk erre is kínál megoldást. CAD modell alapján a nyomtatóink fényre térhálósodó műgyanta felhasználásával rétegről rétegre építi fel a készítendő alkatrészt. Ez a technika nagyban megkönnyíti a később sorozatgyártásra kerülő alkatrészek tesztelését. Az egyéb prototípusgyártási lehetőségekkel szemben lerövidült az előkészítési idő, és jelentősen kevesebb a hulladék. A felhasznált alapanyag biztosítja a precizitást és az elkészült munkadarab tartósságát.

Termékfejlesztés és kivitelezés: Cégünk összetettebb feladatok kivitelezését is vállalja. A tervezéstől a fejlesztésen át a végleges kivitelezésig minden munkafázisban állnak rendelkezésre kiválóan felkészült kollégáink.

Műszerdoboz

műszerdoboz
Igény esetén a kész elektronikákhoz elegáns műszerdobozt is készítünk. A doboz alkatrészeit megtervezzük 3D CAD rendszerünkkel, és a látványterv elfogadása után indítjuk a termék gyártását.

Műszer előlap

műszer előlap
Az elő- és oldallapok (díszelőlapok) többféle vastagságban is készülhetnek. A felhasznált lemez-anyagok lehetnek előre eloxáltak, mely professzionális megjelenést biztosít az Ön készülékének is. A felületbe egyedi grafikát, feliratot, szimbólumot gravírozhatunk, és a gravírozott részeket igény szerinti színű festékkel töltjük ki.
SZEM Kft.


Nyitva tartás:
Hétfőtől Péntekig, 7-14 óráig
1116 Budapest, Temesvár utca 20.

postmaster@szem.t-online.hu
+36 1 205-3673
+36 1 205-3674/101 m